Ons repertoire is heel breed. Passend bij een concertkoor. We zingen geestelijke én wereldlijke werken. Naast oratoria van grote klassieken als Bach, Händel, Haydn, Mendelssohn, Mozart en Verdi zingen wij grote en kleine werken van componisten uit vroegere en latere stijlperioden. Dirigent en koor houden van af en toe een pittige uitdaging.

Over het algemeen zingen wij werken voor koor, vocale solisten en orkest of orgel dan wel piano. Af en toe zingen we a capella. Een greep uit het repertoire van de afgelopen decennia ziet u na het aanklikken van ‘concerten’ en ‘archief’. Op de bijbehorende affiches staat welke orkesten en solisten hun medewerking verleenden. Een bijzonder feestelijke ervaring was het zingen van de Carmina Burana in de Flint. Met medewerking van leerlingen van de Amersfoortse Vrije School gaven we twee concerten.

Het meedoen aan De Vloed in Klank, een megacompositie van de Amersfoortse componist en oud-directeur van de beiaardschool Wim Franken, was een verrijkende belevenis. Onder leiding van vier dirigenten werd de grootse compositie door spreekstemmen, Amersfoortse koren, solisten, blokfluitisten, twee orkesten en twee orgels uitgevoerd in de Sint-Joriskerk.